loader
banner

Line Control en Machine Integratie

Wij kunnen de meest uiteenlopende systemen met elkaar in verbinding te brengen en laten samenwerken met de bovenliggende systemen.

Daar waar een bedrijf groeit, ontwikkeld het machine park mee in de loop der jaren. Afhankelijk van de toepassingen worden er vaak installaties aangeschaft bij verschillende leveranciers die er zo hun eigen technische filosofie hebben. Daarnaast veranderd de techniek per jaar, waardoor een machine die een aantal jaren geleden is gekocht zich minder of niet digitaal laat samenvoegen met de jongste aanwinst.

Deze diversiteit kan voor een flinke uitdaging zorgen als er de behoefte is om de eerste stappen te zetten naar line control en machine integratie. Een wens die meestal ontstaat om meer grip op het productieproces te krijgen en te bewegen naar een verbeterde OEE.

 

Onze engineers zijn niet gebonden aan één besturingen systeem en zijn dusdanig divers dat ze verschillende met programmeer stijlen overweg kunnen.

Met deze diversiteit zijn wij in staat om de meest uiteenlopende systemen met elkaar in verbinding te brengen en te laten samenwerken met de meeste bovenliggende systemen