loader
banner
BANTOE, Industriële VIRTUALISATIE ZOALS HET HOORT!

Bantoe

Bantoe kan worden geplaatst onder de “IaaS” -noemer (Infrastructuur als een Service) van de dienstverlening. Bantoe zorgt dat een bedrijf en/of hosting provider met zijn bestaande systemen (servers) ook virtuele werkplekken kan leveren. Bantoe is “all in one”. Alle functionaliteiten zijn aanwezig in het systeem. Of het nou een virtuele gebruiker is of een exchange server, alles wordt gezien als 1 gebruiker. Hierdoor is het platform erg eenvoudig op te schalen van 1 naar meer dan 10.000 gebruikers!

Factorynebula, Smart Industrial Gateway

FactoryNebula

Factorynebula is een ontwikkelaar van communicatie oplossingen in de industrie. Met behulp van open source software is er een gateway ontwikkeld die in staat is om met de meeste besturingssystemen te communiceren.

ONLINE APPLICATIONS

XIP

WIJ REALISEREN PROFESSIONELE, GEBRUIKSVRIENDELIJKE ONLINE APPLICATIES WAARBIJ WIJ ZORG DRAGEN VOOR ARCHITECTUUR, ONTWERP EN ONTWIKKELING.

Attributes

Wij zijn gespecialiseerd in het slimmer maken van uw organisatie, dat wil zeggen geschikt maken voor de vierde industriële revolutie.

Dat kan beginnen met organiseren van productdata, om er een webshop mee te kunnen beginnen of om er op andere manieren de productgegevens te ontsluiten. Het ontsluiten van productgegevens is voor de consumentenartikelen al lang een must. Als je bij een supermarkt je producten wilt verkopen, kun je niet met een verpakking aankomen zonder EAN code. Daar gaat het al lang niet meer alleen over de barcode.

De benodigde informatie is veel omvangrijker, zoals prijsinformatie, levertijden, gewichten, afbeeldingen, etc. etc. Voor de B2B, Business to Business is dat proces nu in volle gang. Hoe krijg ik nu voor elkaar dat een mogelijke klant mij vindt, als hij op internet spullen zoekt, die ik verkoop.

Automation Experts

Automation Experts BV is een zelfstandig allround technisch installatiebedrijf dat zich richt op het realiseren van besturingsinstallaties ten behoeve van machine- en procesautomatisering. Automation Experts is ontstaan uit de afdeling Industriële Automatisering van Assink-Weustink Elektro en Koopman Installaties te Raalte. Beiden werken samen in de nieuw opgerichte werkmaatschappij; Automation Experts BV