loader
banner

Machine Besturing

Wij hebben diepgaande kennis van systemen zoals Siemens, Rockwell, Schneider Electric en GE en ABB en meer.

Een PLC of DCS systeem kan worden gezien als het “brein” van een geautomatiseerd proces. Supervisory Control And Data Acquisition (Scada), Human Machine Interfaces (HMI) en een diversiteit aan sensoren kunnen gezien worden als de “zintuigen”. Actuatoren/ cilinders, kleppen en Motoren kunnen gezien worden als de “motoriek”.

Het geheel zou als een “lichaam” moeten functioneren om het proces constant geautomatiseerd uit te voeren. Maar daar waar een “lichaam” zich kan anticiperen op voorspellende situaties kan een machine dat niet: dat moet hem “verteld” worden.

 

 

Die benodigde extra intelligentie beheersen wij als geen ander. Door de jarenlange ervaring in verschillende industrieën zijn wij in staat de besturing dat beetje extra te geven waardoor het proces volwassen geautomatiseerd is, voordat het eerste product van de lijn rolt.

Wij ontwikkelen de juiste besturingsarchitectuur, vanaf het concept tot aan de realisatie van een volledig geïntegreerde oplossing. Zo hebben wij diepgaande kennis van systemen zoals Siemens, Rockwell, Schneider Electric en GE en ABB om het hoogste niveau van industriële automatisering te bereiken.